Εγγραφή

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό χρήστη.

 

Το Χαντροπωλείο

Το www.xantropoleio.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω του διαδικτύου διαφόρων προϊόντων κοσμηματοποιίας και χειροτεχνίας της επιχείρησης Βασίλειος Μιχ. Κυριαζής - "Χαντροπωλείο".

Οι Όροι & Προϋποθέσεις του παρόντος καλύπτουν κάθε πώληση προϊόντων μέσω του δικτυακού τόπου www.xantropoleio.gr με έδρα στην Πάτρα, στην οδό Παπαρρηγοπούλου 6, με τηλέφωνο (+30) 2610 221251 και email: info@xantropoleio.gr.

Πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πριν από κάθε συναλλαγή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους ακόλουθους Όρους & Προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στον δικτυακό τόπο www.xantropoleio.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Εφαρμογή

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων που γίνεται μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος που φιλοξενείται στον δικτυακό τόπο (site) www.xantropoleio.gr (στο εξής ο δικτυακός τόπος). Οποιεσδήποτε τυχόν αποκλίσεις από αυτήν την σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την επιχείρηση Βασίλειος Μιχ. Κυριαζής - "Χαντροπωλείο" (στο εξής το "Χαντροπωλείο") εγγράφως. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία απαγορεύεται ρητώς.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση εκ μέρους σας οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου αυτού του δικτυακού τόπου ισοδυναμεί με πλήρη αποδοχή εκ μέρους σας των γενικών κανόνων του, όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στους όρους χρήσης του.
Κάθε αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή εκ μέρους σας της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελίες 

Οι παραγγελίες λαμβάνονται μέσω διαδικτύου με τη συμπλήρωση όλων των σχετικών πεδίων και με την καταχώρηση και αποστολή των δεδομένων ακολουθώντας τα στάδια της διαδικασίας που προβλέπεται από το λογισμικό αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Πριν την τελική αποδοχή εκ μέρους σας κάθε παραγγελίας εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας μία επιβεβαίωση παραγγελίας. Εφόσον συμφωνείτε και πατήσετε το πληκτρο της επιβεβαίωσης παραγγελίας, η επιβεβαιωμένη πλέον παραγγελία καταγράφεται στα συστήματα της "Χαντροπωλείο" και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Υποχρεούστε να ελέγχετε την επιβεβαίωση παραγγελίας και να μην προχωράτε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, εφόσον δεν συμφωνείτε με όλα όσα αναφέρονται σε αυτή. Εάν διαφωνείτε με την επιβεβαίωση παραγγελίας που λάβατε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οφείλετε να ενημερώνετε το Χαντροπωλείο το αργότερο εντός 24 ωρών από την ώρα της λήψης της ηλεκτρονικής ειδοποίησης επιβεβαίωσης παραγγελίας, διαφορετικά τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την σύμβαση. Η σχετική ενημέρωση για τυχόν αντιρρήσεις σας με την επιβεβαίωση παραγγελίας γίνεται με χρήση της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος.

Στις ιστοσελίδες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας σας, ενημερώνεστε ότι στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% για όλα προϊόντα. Επίσης, ενημερώνεστε ότι τυχόν προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων του Χαντροπωλείου.
Η αποστολή επιβεβαίωσης παραγγελίας γίνεται αυτόματα και δεν είναι δυνατόν να προηγηθεί έλεγχος των αποθεμάτων στις αποθήκες του Χαντροπωλείου. Σε περίπτωση ελλείψεων προϊόντων που έχουν συμπεριληφθεί στη επιβεβαίωση παραγγελίας, εκπρόσωπος του Χαντροπωλείου θα σας ενημερώνει τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σχετικά με τις ελλείψεις αυτές και τις τυχόν εναλλακτικές δυνατότητες.

Τιμές και Όροι Πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής και οι όροι πληρωμής είναι αυτά που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται με τους ακόλουθους τρόπους: κατά την παράδοση των προϊόντων με αντικαταβολή, πριν την αποστολή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Χαντροπωλείου (που αναγράφονται στον δικτυακό μας τόπο) και τέλος, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal, πάλι πριν την αποστολή των προϊόντων.

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται αναλυτικά σε κάθε προϊόν, όπως και οι αντίστοιχες εκπτώσεις τους ανά ποσότητα αγοράς. Όπως αναφέρεται με αστερίσκο κάτω από τον αναλυτικό πίνακα τιμών κάθε προϊόντος, για να εφαρμοστεί κάθε φορά η αναγραφόμενη έκπτωση, ο πελάτης πρέπει να επιλέξει πρώτα το πακέτο τεμαχίων που προτιμά  από τον πίνακα τιμών, ώστε να συμπεριληφθεί και να υπολογισθεί η αναγραφόμενη-αντίστοιχη έκπτωση στο τελικό ποσό της παραγγελίας του.

Τέλος, σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί θα είναι απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον ζητηθεί και αφού συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας ή επιχείρησης, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., διεύθυνση έδρας, επάγγελμα και τηλέφωνο.

Παράδοση

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας, εφόσον δεν συντρέχει συγκεκριμένος λόγος αδυναμίας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών ή εταιρείας μεταφορών (για ογκώδη και βαριά δέματα).

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από την υπηρεσία που θα διενεργεί την αποστολή και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης, όπως αυτός προσδιορίζεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας. Το κόστος παράδοσης θα σας γνωστοποιείται από το Χαντροπωλείο τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και θα έχετε δικαίωμα κατά την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία να αρνηθείτε την αποστολή των προϊόντων.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Το Χαντροπωλείο, υπό την επιφύλαξη καταστάσεων ανωτέρας βίας, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν. Είναι δυνατόν, μετά από συνεννόηση, να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση.

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση. 

Εγγύηση

Το Χαντροπωλείο δεν παρέχει καμία εγγύηση ούτε για την ποιότητα, ούτε για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών.

Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται, εφόσον παρέχονται, μόνο από τους κατασκευαστές και οφείλετε να ενημερώνεστε σχετικά από την συσκευασία του προϊόντος. Οποιαδήποτε τηλεφωνική ενημέρωση τυχόν γίνει από εκπρόσωπο του Χαντροπωλείου σχετικά με εγγυήσεις κατασκευαστών γίνεται απλά και μόνο προς διευκόλυνσή σας και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγύηση του Χαντροπωλείου. 

Ανωτέρα Βία

Το Χαντροπωλείο δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του Χαντροπωλείου ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε τέτοιες περιπτώσεις δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, καθυστερήσεις που οφείλονται σε προμηθευτές, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 30 ημερών, η παρούσα σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. 

Οι Υποχρεώσεις σας ως Πελάτης

Είστε υπεύθυνοι για:

- την επιλογή των προϊόντων που παραγγέλνετε και την καταλληλότητά τους για τους σκοπούς σας.

- τα έξοδα τηλεφωνικών κλήσεων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με το Χαντροπωλείο, εάν υπάρξουν.

- την τήρηση του ωραρίου επικοινωνίας στο τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος. Το Χαντροπωλείο δεν είναι υποχρεωμένο να επικοινωνεί με τους πελάτες εκτός ωραρίου, αλλά και στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), είναι στην διακριτική ευχέρεια του Χαντροπωλείου το πότε θα επικοινωνήσει με τους πελάτες.

Το Χαντροπωλείο διατηρεί το δικαίωμα, να διαγράφει εγγεγραμμένους πελάτες από το ηλεκτρονικό του σύστημα και να μην τους αποστέλλει παραγγελίες, σε περιπτώσεις που κρίνει, οτι οι συγκεκριμένοι πελάτες δεν είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους και δημιουργούν προβλήματα στις συναλλαγές και στην επικοινωνία με το προσωπικό του Χαντροπωλείου.

Υπαναχώρηση, Επιστροφές Προϊόντων και Δικαιώματα Καταναλωτών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επίσης, στην περίπτωση που η παραγγελία σας εστάλη από το Χαντροπωλείο με την προσφορά των δωρεάν εξόδων αποστολής (που ισχύει για παραγγελίες άνω των 50€), υποχρεούστε να χρεωθείτε και τα έξοδα της αρχικής αποστολής και όχι μόνο της επιστροφής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε, την ποσότητά, το είδος τους και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα εγκαίρως (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Επίσης, επιστροφές εξαιτίας λάθους επιλογής του πελάτη, ποσότητας και έκπτωσης στον αναλυτικό πίνακα τιμών του κάθε προϊόντος, δεν γίνονται δεκτές από το Χαντροπωλείο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με την συμπλήρωση και αποστολή στο Χαντροπωλείο του εντύπου υπαναχώρησης που θα σας αποστείλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εντός της ως άνω δεκατετραήμερης προθεσμίας. Εντός της ίδιας προθεσμίας οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας με αντίγραφο του εντύπου υπαναχώρησης στη διεύθυνση των κεντρικών γραφείων του Χαντροπωλείου.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα γνωστοποιήσετε στο Χαντροπωλείο έγκαιρα και εγγράφως.

Η παρούσα σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία. 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σας ενημερώνουμε για το ποιες πληροφορίες (εφεξής «προσωπικά δεδομένα») ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς, για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθούν, με ποιους θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες καθώς και ποιες διαδικασίες ασφάλειας έχουμε εφαρμόσει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται πληροφορίες που μπορούν να συνδεθούν με ένα συγκεκριμένο άτομο, όπως το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ΑΦΜ, οι συναλλαγές σας με εμάς, μόνο όταν απαιτείται. Οι πληροφορίες που συλλέγονται, ελέγχονται και διατηρούνται από την εταιρεία μας Βασίλειος Μιχ. Κυριαζής - "Χαντροπωλείο". Όταν πραγματοποιείτε μια συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας και του ηλεκτρονικού καταστήματος υπεισέρχεστε σε συμβατική σχέση μαζί μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση μίας κράτησης μέσω της ιστοσελίδας μας, είναι η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων. Τα δεδομένα αυτά τα παρέχετε οικειοθελώς και δεν συλλέγονται με δική μας πρωτοβουλία. Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται κατόπιν της δικής σας ρητής συγκατάθεσης (προκειμένου να είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τη συμβατική μας υποχρέωση απέναντί σας) για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς (άρθρο 5 παρ. 1β Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Σε αυτή τη συμβατική σχέση στην οποία Εσείς είστε το Υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων, η Εταιρεία μας λειτουργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων (άρθρο 4 Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).

Tα παρεχόμενα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Βασίλειος Μιχ. Κυριαζής - "Χαντροπωλείο" και αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους και την έκδοση των σχετικών νόμιμων παραστατικών (φορολογικών). Για την καλύτερη εκτέλεση των υποχρεώσεών της και την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της η εταιρεία μπορεί να συνεργάζεται με άλλες εταιρείες στο χώρο της αποθήκευσης δεδομένων και αρχείων για την διατήρηση και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, οι οποίες δεσμεύονται από εμάς συμβατικά να πληρούν τους όρους και τις προδιαγραφές που θέτει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 για την Προστασία και την Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και έχουν ήδη προβεί σε σχετική συμμόρφωση με τον εν λόγω Κανονισμό και χωρίς κανένα δικαίωμα διακίνησής τους σε άλλα πρόσωπα και οι οποίες δεσμεύονται με σχετικές ρήτρες εμπιστευτικότητας. Αποδέκτης στην περίπτωση αυτή είναι μόνο η εταιρεία μας και οι προαναφερθείσες εταιρείες ως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιούνται επίσης απλώς για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώριση ατόμων. Αποδέκτης είναι μόνο η εταιρεία μας στην περίπτωση αυτή.

Επίσης, με τη ρητή συγκατάθεσή σας μπορεί να σας αποστέλλεται στο e-mail σας, διαφημιστικό υλικό από την Βασίλειος Μιχ. Κυριαζής - "Χαντροπωλείο", καθώς και ενημερωτικά ηλεκτρονικά γράμματα (newsletter). Αποδέκτης είναι μόνο η εταιρία στην περίπτωση αυτή.

Μπορεί επίσης να διαβιβαστούν προσωπικά δεδομένα σας σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την Βασίλειος Μιχ. Κυριαζής - "Χαντροπωλείο" (εκτελούντες την επεξεργασία) με αποκλειστικό σκοπό την αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών της ίδιας της Βασίλειος Μιχ. Κυριαζής - "Χαντροπωλείο"αποκλειστικά, εφόσoν έχετε συναινέσει ήδη στην αποστολή διαφημιστικού υλικού και newsletter. Αποδέκτες σε αυτήν την περίπτωση είναι η εταιρία μας και οι εκτελούντες την επεξεργασία εταιρείες οι οποίες δεσμεύονται από εμάς συμβατικά να πληρούν τους όρους και τις προδιαγραφές που θέτει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 για την Προστασία και την Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύονται με σχετικές ρήτρες εμπιστευτικότητας.

Αποδέκτες μπορεί να είναι επίσης άλλοι τρίτοι φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο και (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων και ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων και των πολιτικών μας.

Μολονότι σε κάποιες περιπτώσεις θα σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για παράδειγμα, προκειμένου να μπορέσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στην www.xantropoleio.gr (και θα σας καταστήσουμε σαφές τί ακριβώς χρειαζόμαστε από εσάς εκείνη τη στιγμή), μπορείτε ωστόσο να επισκεφθείτε πολλές σελίδες στον ιστότοπό μας, χωρίς να χρειαστεί να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τα προσωπικά σας δεδομένα.
Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

• Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα μας για τη διενέργεια αγορών: Κατά τη διάρκεια εγγραφής σας στο www.xantropoleio.gr ως ιδιώτης, μάς παρέχετε το όνομα, το επώνυμό σας, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και την διεύθυνσή σας, στοιχεία που είναι τα απαραίτητα για την εξυπηρέτησή σας και τη διενέργεια των σχετικών αγορών. Αν επιλέξετε να εκδοθεί παραστατικό τιμολογίου μας παρέχετε επίσης την επωνυμία της επιχείρησης, την διεύθυνσή της, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιχείρησης (email), το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας και πρόσωπο επικοινωνίας, καθώς και το ΑΦΜ της επιχείρησης στοιχεία που είναι απαραίτητα για την έκδοση των σχετικών παραστατικών στο όνομά της επιχείρησης. Όλα τα στοιχεία αυτά φυλάσσονται επίσης από εμάς και τα διαχειριζόμαστε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Διατηρείτε δε το δικαίωμα να απεγγραφείτε οποτεδήποτε από τον λογαριασμό σας.

• Όταν εγγράφεστε απλώς προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό, ή άλλο υλικό μάρκετινγκ ή να ανανεώνετε τις προτιμήσεις σας στο σχετικό κέντρο: Μας παρέχετε μόνο την διεύθυνση email σας για την αποστολή του σχετικού ενημερωτικού-διαφημιστικού υλικού της εταιρίας μας. Διατηρείτε δε το δικαίωμα να απεγγραφείτε οποτεδήποτε από το newsletter.

• Όταν επικοινωνείτε απλώς με την εταιρεία μας μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας ή με το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας: Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας του site θα σας ζητηθεί να μας παρέχετε ελάχιστα προσωπικά σας στοιχεία, όπως όνομα, επώνυμο, πόλη και διεύθυνση email.

Πολιτική Cookies

Όπως στους περισσότερους ιστοτόπους στο διαδίκτυο έτσι και στο www.xantropoleio.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα επιθυμιών σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α.

Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας να δέχεται cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο.

Παρ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του ιστοτόπου και του Ηλεκτρονικού αυτού Καταστήματος. Παράλληλα, το Χαντροπωλείο επιβεβαιώνει ότι στα cookies δεν διατηρούνται και δεν μεταφέρονται ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. 

Τροποποίηση των Όρων του παρόντος

Το Χαντροπωλείο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους Όρους Χρήσης και πωλήσεων του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν.

Διάφορα

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Το Χαντροπωλείο δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως.

Ισχύον Δίκαιο - Δικαιοδοσία

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Πάτρας.

*Όλα τα στοιχεία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Στο xantropoleio.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Διαβάστε περισσότερα στους Όρους χρήσης.