Κατηγορίες

Πληρωμές - Αποστολές - Παραλαβές

 

 Για αγορές από το κατάστημά μας άνω των 50€, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ** τα έξοδα αποστολής.

*Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραγγελίες με συνολικό ποσό προϊόντων από 50€ και πάνω (για αποστολές εντός Ελλάδας) και αφορά μόνο τα έξοδα αποστολής (3,50 €) και όχι τα έξοδα της αντικαταβολής (0,50 €).

 Για αγορές από το κατάστημά μας άνω των 100€ πρός την Κύπρο, σας προσφέρουμε 50% έκπτωση στα έξοδα αποστολής.

 Υπάρχει η δυνατότητα Πληρωμής και Παραλαβής παραγγελιών από το συνεργαζόμενο κατάστημα "Hobby" στην Πάτρα (Παπαρρηγοπούλου 6 & Ρήγα Φεραίου) με ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής.

• Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και δύναται να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση και όχι κατ' ανάγκη αυξητικά.

 

Τρόποι Πληρωμής

1. Με Αντικαταβολή (0.50  επιπλέον επιβάρυνση) :

Σας δίνεται η δυνατότητα, αφού έχετε παραγγείλει ηλεκτρονικά τα προϊόντα που επιθυμείτε από το κατάστημά μας, να πληρώσετε την αξία τους στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας (courier) τη στιγμή που θα τα παραδώσει στο χώρο σας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία δεν θα παραδίδεται. Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα 0.50 € ανά παραγγελία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για να μη υπάρξει καμία περίπτωση απώλειας ενός δέματος, χρειαζόμαστε την άδειά σας να αναγράφεται o αριθμός τηλεφώνου σας στο έντυπο της αντικαταβολής.

 

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση):

Σας δίνεται η δυνατότητα να καταθέσετε σε όποιον από τους παρακάτω τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησής μας επιθυμείτε, το αντίτιμο των αγορών σας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση (εξαιρούνται κάποια τυχόν έξοδα μεταφοράς χρημάτων μεταξύ διαφορετικών τραπεζών που χρεώνονται από τις ίδιες τις τράπεζες).

 

1. Εθνική Τράπεζα

Αριθ. Λογ/σμού: 228/934422-55

IBAN: GR9601102280000022893442255

Δικαιούχος: Κυριαζής Βασίλειος

 

 2. Eurobank

Αριθ. Λογ/σμού0026-0670-18-0102211467

IBAN: GR6502606700000180102211467

Δικαιούχος: Κυριαζής Βασίλειος

 

3. Τράπεζα Πειραιώς 

Αριθ. Λογ/σμού:  5507-032683-075

IBAN:  GR5401725070005507032683075

Δικαιούχος: Κυριαζής Βασίλειος

 

4. Alpha Bank

Αριθ. Λογ/σμού:  535002002002049

IBAN:  GR1501405350535002002002049

Δικαιούχος: Κυριαζής Βασίλειος

 

Παρακαλούμε να αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

Από τη στιγμή που έχετε καταθέσει το απαιτούμενο ποσό πληρωμής σε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς μας, απομένει να μας ενημερώσετε για την πραγματοποίηση της πληρωμής σας με τους κάτωθι τρόπους:

-- είτε τηλεφωνικά στο 261 500 8850

-- είτε με email στο info@xantropoleio.gr (επισυνάπτοντας εάν είναι δυνατόν και το αποδεικτικό πληρωμής από την τράπεζα)

Διευκρινίζεται ότι η εκάστοτε παραγγελία θα μπαίνει σε διαδικασία επεξεργασίας και ολοκλήρωσης μόνο όταν θα έχει πραγματοποιηθεί η απαραίτητη ενημέρωση της κατάθεσης του ποσού πληρωμής από τον πελάτη. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται από το κατάστημά μας και δεν ολοκληρώνεται.

 

3. Με πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal® (χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ισχύει για αγορές άνω των 30 ):

Σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το πιο διαδεδομένο και ασφαλές διαδικτυακό μέσο συναλλαγών παγκοσμίως,PayPal και να κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας αλλά και μια απλή χρεωστική κάρτα. Χρησιμοποιώντας το ασφαλές πεδίο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορείτε μέσω της συγκεκριμένης αξιόπιστης υπηρεσίας να μεταφέρετε το ποσό πληρωμής των αγορών σας πατώντας απλά το σχετικό κουμπί στην επιλογή τρόπου πληρωμής. Φυσικά, απαιτείται να έχετε ήδη ενεργό λογαριασμό στην υπηρεσία PayPal.

Υπενθυμίζεται, ότι στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής οι αγορές σας θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 30 € αξίας προϊόντων.

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό Paypal πατήστε εδώ

 

4. Με Πληρωμή και Παραλαβή με Δωρεάν Μεταφορικά Έξοδα από το συνεργαζόμενο κατάστημα "Hobby" στην Πάτρα (ισχύει για αγορές άνω των 15 €) :

Σας δίνεται η δυνατότητα να πληρώσετε με μετρητά και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το συνεργαζόμενο κατάστημα "Hobby" με είδη χειροποίητου κοσμήματος & χειροτεχνίας στην Πάτρα. Το κατάστημα "Hobby" βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, παραπλεύρως του κεντρικού πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου στην οδό Παπαρρηγοπούλου 6 & Ρήγα Φεραίου

Φυσικά, σε αυτην την περίπτωση τα Μεταφορικά Έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μόνη προϋπόθεση, η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 15 €. Κατά την διάρκεια της υποβολής της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά, σας εμφανίζεται η επιλογή της "Πληρωμής και Παραλαβής από το κατάστημα "Hobby", την οποία και επιλέγετε. Το "Χαντροπωλείο" ελέγχοντας την παραγγελία σας, θα σας απαντήσει άμεσα με ένα email ή τηλεφωνικά για το πότε ακριβώς θα βρίσκεται η παραγγελία σας στο κατάστημα "Hobby", ώστε να μπορέσετε να την παραλάβετε.

 
Πίνακας Χρεώσεων Μεταφορικών με Αντικαταβολή
 

Προορισμοί

Χρεώσεις και Βάρος kg

Χρεώσεις για επιπλέον kg

Χρόνος Παράδοσης 

(εργάσιμες ημέρες)

 Χερσαίοι Προορισμοί

 4,00 € / έως 2 kg

 0,80 € / 1 kg

 1 - 2

 Νησιωτικοί Προορισμοί

 4,00 € / έως 2 kg

 0,80 € / 1 kg

 1 - 3

 Κύπρος

*25,80 € / έως 2 kg

 1,00 € / 1 kg

 2 - 3

 * Για την Κύπρο ισχύει προσφορά 50% έκπτωση στα μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 100 

 

Πίνακας Χρεώσεων Μεταφορικών με Τραπεζική Κατάθεση ή Paypal
 

Προορισμοί

Χρεώσεις και Βάρος kg

Χρεώσεις για επιπλέον kg

Χρόνος Παράδοσης 

(εργάσιμες ημέρες)

 Χερσαίοι Προορισμοί

 3,50 € / έως 2 kg

 0,80 € / 1 kg

 1 - 2

 Νησιωτικοί Προορισμοί

 3,50 € / έως 2 kg

 1,20 € / 1 kg

 1 - 3

 

 

 

 

 
*Το σύστημα πληρωμών του "Χαντροπωλείου" υπολογίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών εξόδων της παραγγελίας και σας το εμφανίζει κατά την υποβολή της (εξαιρείται το κόστος των μεταφορικών για την Κύπρο).

**Στον πρώτο πίνακα των χρεώσεων με Αντικαταβολή τα ποσά που αναφέρονται είναι τα τελικά και έχουν ενσωματωμένο το εφάπαξ κόστος αντικαταβολής (0,50 €).

***Σε περίπτωση που το κόστος των μεταφορικών είναι μεγαλύτερο λόγω βάρους ή αποστολής στην Κύπρο (κόστος το οποίο προσδιορίζεται με ακρίβεια από το "Χαντροπωλείο" πριν την αποστολή της παραγγελίας), το κατάστημά μας σας ενημερώνει εγκαίρως για τα επιπλέον αυτά έξοδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας για να λάβει τη συγκατάθεσή σας και να προχωρήσει την παραγγελία.

****Το ύψος των εξόδων αποστολής για την Κύπρο προσδιορίζεται με ακρίβεια κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, έξοδα για τα οποία ενημερώνεστε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς.

*****Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.) το "Χαντροπωλείο" δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.

******Το "Χαντροπωλείο" απαλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς προϊόντων ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπό του ή μεταφορική εταιρεία.

 

Τρόποι Αποστολής

1. Με Εταιρεία Ταχυμεταφορών (Courier)

Όλες οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier). Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Η χρέωση γίνεται βάση του βάρους της παραγγελίας και της περιοχής αποστολής που έχει δηλωθεί και βαραίνει τον πελάτη. Το "Χαντροπωλείο" συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες ταχυμεταφορών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή και τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνσή σας.

2. Με Μεταφορική Εταιρεία για ογκώδεις αποστολές

Για παραγγελίες πολλών κιλών και μεγάλου όγκου συνεργαζόμαστε με μεταφορική εταιρεία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και αφού ερθουμε σε συνεννόηση μαζί σας για τις λεπτομέρειες της μεταφοράς, σας αποστέλλουμε τα προϊόντα.